Detinguda per amenaçar de mort amb un ganivet dos companys de pis


Un dels subjectes es va refugiar en un lavabo de la casa a causa de l’agressivitat de la implicada


La Policia Local d’Elx ha detingut una dona de 58 anys per amenaçar de mort amb un ganivet dos companys de pis al carrer Lope de Vega. Una dotació policial va ser requerida al lloc i en arribar a la vivenda les víctimes van assenyalar que ells i una tercera persona, una dona, vivien junts al domicili, on eren habituals les baralles per temes de convivència, encara que en esta ocasió la dona havia agafat un ganivet de grans dimensions i havia amenaçat un d’ells amb matar-lo.

Donada la situació de tensió, l’altre company de pis va interferir en la baralla per a intentar tranquil·litzar la implicada i que soltara el ganivet, però esta també el va amenaçar de manera intimidatòria. Davant estos fets, tots dos van forcejar amb ella, li van arrabassar l’arma blanca i es van refugiar en un dels lavabos de la casa per a evitar ser agredits, però van ser perseguits per la implicada, que va colpejar la porta mentre continuaven les amenaces.

A causa de la gravetat dels fets, un d’ells va telefonar la policia.

Durant la presència policial al domicili, la implicada també va amenaçar i va insultar els companys de pis. Davant esta situació, va ser detinguda i traslladada a dependències policials.