Detingut un home per destrossar el mobiliari d’una vivenda i amenaçar el propietari

Detingut un home per destrossar el mobiliari d’una vivenda i amenaçar el propietari

L’agressor va traure una navalla oberta enfront de la víctima mentre li deia que l’anava a matar


El passat 2 de setembre, sobre les 03.00 hores, la Policia Local va rebre un avís que un home estava trencant el mobiliari d’una vivenda al barri de Carrús.

Ràpidament van acudir al lloc dels fets dos patrulles i una vegada allí, el denunciant va indicar que feia uns dies havia acollit a la seua casa una parella i que mentre estaven veient la televisió els tres, la parella va començar una forta discussió. El propietari de la vivenda va tractar de mediar entre tots dos, moment en el qual l’home de manera agressiva va començar a causar danys en el mobiliari del domicili.

Davant els fets, el propietari va demanar a l’home que marxara, però este es va negar a abandonar el domicili i va traure una navalla oberta enfront d’ell alhora que l’amenaçava amb matar-lo. Tot seguit, va llançar l’arma oberta violentament cap al tors de l’amo de la casa, que va aconseguir esquivar-la. Davant tal violència va decidir marxar-se corrent de la seua pròpia vivenda.

L’arrestat va ser localitzat més tard al carrer i va intentar fugir davant la presència policial

Mentre els policies pujaven al pis, els veïns van advertir que l’home estava molt alterat tirant coses per la finestra al carrer. En accedir a l’immoble, l’agressor havia fugit i va ser localitzat minuts després pels agents dels qui va intentar escapolir-se.

A causa de l’ocorregut, l’home, de 43 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials. Durant el trajecte va proferir insults i amenaces als policies.