Detingut un home per robar una bossa i utilitzar una targeta de crèdit

Detingut un home per robar una bossa i utilitzar una targeta de crèdit

La víctima es trobava descarregant un camió quan li van llevar la bossa amb un telèfon mòbil, diverses targetes, documentació personal i 600 euros


El passat 29 d’agost, una dona va denunciar davant la Policia Local que un home li havia robat la bossa amb totes les seues pertinences i que algú estava realitzant compres amb la seua targeta de crèdit.

Una dotació policial es va dirigir fins al lloc dels fets, on esta va assegurar als agents que mentre estava descarregant una nevera d’un camió, una persona s’havia emportat la seua bossa que havia deixat dins del vehicle. Va indicar als agents que dins de la bossa tenia el seu telèfon mòbil, un joc de claus de diverses cases i una cartera amb diverses targetes de crèdit, així com documentació personal i 600 euros en efectiu. A més, va assegurar que feia uns minuts se li havien realitzat dos càrrecs a una de les targetes, un en un estanc de la zona i un altre en un supermercat.

L’arrestat va realitzar compres en dos establiments i gràcies a les càmeres de seguretat va ser identificat

Els policies van acudir a un dels comerços per a visionar les càmeres de seguretat i facilitar la descripció a la resta de patrulles. El sospitós va ser localitzat moments després i entre les seues pertinences van trobar la compra que havia realitzat en els dos comerços, així com el telèfon mòbil de la dona i la seua targeta de crèdit.

A causa dels ocorregut, l’home, de 40 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.