El servei de Neteja retira 13,4 tones de residus en una actuació especial als Palmerars

El servei de Neteja retira 13,4 tones de residus en una actuació especial als Palmerars

El dispositiu extraordinari, integrat per més de 20 operaris, ha inclòs des de treballs de desbrossament fins a aigualejos, neteja de solars, retirada d’estris, enderrocs i escombraries


L’Ajuntament d’Elx, en col·laboració amb UTE Elx, ha impulsat una intervenció especial de neteja al barri dels Palmerars, que ha suposat la retirada de 13,4 tones de residus en esta zona de la ciutat. Un pla de xoc que s’ha prolongat durant diverses jornades i ha inclòs nombrosos serveis.

Una brigada, integrada per més d’una vintena d’operaris, destinada a estes labors ha dut a terme des d’aigualejos, fins a desbrossaments, neteja de solars, retirada d’objectes arrossegats per l’aire o depositats en el sòl de parcs i estacionaments, així com escombratges mecànics i mixtos, i la retirada d’estris, enderrocs i tota mena de residus. Així mateix l’actuació ha inclòs la instal·lació de noves papereres.

Entre altres recursos, per a esta mena d’intervencions especials es disposa de màquines d’aigualeig i escombratge mixt, baldejadores d’alta pressió per a la neteja de taques d’orina i neteja de mobiliari urbà, un furgó amb grup hidropresor d’aigua calenta per a llevar pintades en fanals i contenidors. A més d’un equip de revisió i reparació de contenidors, i un altre de desbrossament d’escocells i zones enjardinades.