El voluntariat ambiental torna al Clot de Galvany per a combatre els residus abandonats a la natura

El voluntariat ambiental torna al Clot de Galvany per a combatre els residus abandonats a la natura

Elx se suma a l’acció de voluntariat ambiental promoguda per les Nacions Unides ‘A netejar el món’


L’Ajuntament d’Elx al costat d’Aigües d’Elx, ha organitzat la segona activitat de voluntariat ambiental al Clot de Galvany diumenge que ve, 15 de setembre, emmarcada en la campanya de voluntariat ambiental promoguda per Nacions Unides ‘A netejar el món’.

Es tracta d’una activitat de neteja del paratge a l’entorn de les dunes que s’acompanyarà amb xarrades divulgatives sobre el greu impacte que, sobre el sòl, aigües, fauna i flora del paratge natural, poden ocasionar algunes deixalles que abandonen visitants.

El pròxim diumenge, els voluntaris batran les platges i dunes del paratge, concretament les zones delimitades al públic, però a la qual arriben residus que el vent arrossega o que persones llancen des de les passarel·les. Són zones, a més, on no pot intervindre el servei de neteja municipal a causa del seu valor ambiental.

El mes de març passat un grup de voluntaris van participar en la neteja del paratge i van arreplegar més de 43 quilos de residus entre plàstics, vidre, papers i altres restes d’escombraries.

 

 

En la mateixa acció duta a terme el mes de març es van arreplegar més de 43 quilos de residus de plàstic, vidre o papers

Les persones o grups interessats a participar han d’apuntar-se a través de la Regidoria de Medi Ambient o de la web clotdegalvany.es.