Els expositors il·licitans de Lineapelle reben el suport institucional de l’Ajuntament

Els expositors il·licitans de Lineapelle reben el suport institucional de l’Ajuntament

L’alcalde Pablo Ruz ha assenyalat que “les nostres empreses són marca Elx i marca Espanya i estan en un procés continu de reinvenció”


L’alcalde d’Elx Pablo Ruz i el vicealcalde, Francisco Soler, han visitat els 21 expositors il·licitans que participen en la fira dels components de Lineapelle, que se celebra durant els 3 pròxims dies a Milà, i que coincidix en la seua primera jornada amb la fira de calçat de MICAM.

Ruz ha destacat el gran esforç de les empreses espanyoles i il·licitanes, que presenten les col·lecciones tardor-hivern 2025/2026 i ha subratllat que “les nostres empreses són marca Elx i marca Espanya i que a més estan en un procés continu de reinvenció. És d’agrair l’esforç que realitzen, com a motors de l’economia, i que demostren en esta nova edició de la fira el seu treball”.

El director general d’AEC, Álvaro Sánchez, ha assenyalat que “és un plaer comptar amb Ajuntament d’Elx i ací també a Milà. Lineapelle és la fira més important del sector i vindre a fer costat als empresaris és vital, ja que estem en un moment crític, en el qual no parem d’invertir i innovar i estem molt agraïts per la presència de l’Ajuntament en la fira”.

Lineapelle és la fira més important del món i un referent en el mercat de la maquinària, components, pells i accessoris per al calçat i la marroquineria.

En Lineapelle exposen 1.259 expositors, que ocupen una superfície superior als 45.000 metres quadrats. Els expositors procedixen 43 països i els més destacats són Itàlia amb un 54%, seguit per la Xina amb un 12%, Turquia i Espanya amb un 6%. Quant als sectors de participació, el 43% són empreses d’adobats, el 38% d’accessoris i components, el 16% correspon a teixits i sintètics, l’1% a químics i la resta empreses de servicis i revistes, entre altres.