Elx acull el I Congrés ‘Palmera Tech’

Elx acull el I Congrés ‘Palmera Tech’

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 17 d’octubre al Centre de Congressos d’Elx


El Centre de Congressos d’Elx acollirà la primera edició del congrés tecnològic “PalmeraTech” el pròxim 17 d’octubre. L’esdeveniment comptarà amb professionals, experts i interessats en tota mena de tecnologies digitals. L’acte, organitzat per l’Ajuntament d’Elx, l’Associació Nacional de Big data i Analitycs (ANBAN), la Càtedra de Transformació del Model Econòmic de la Generalitat Valenciana i la Universitat Miguel Hernández. A més, comptarà amb la presència de la consellera d’Innovació, Nuria Montes.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Samuel Ruíz, “el compromís d’este congrés és aproximar i difondre entre la població les tecnologies que estan actualment redefinint el panorama empresarial i social”.

El congrés abordarà diferents tecnologies com la ciberseguretat, desenrotllament de producte, intel·ligència artificial, metavers i blockchain. Serà un esdeveniment didàctic amb base tecnològica, que comptarà a més amb estands de patrocinadors de l’esdeveniment. L’horari serà de 9.00 a 15.00 h i després de la finalització de l’acte hi haurà un menjar networking amb els assistents.

Segons l’edil de Promoció Econòmica, Samuel Ruíz, este esdeveniment “pretén ser una fita en l’àmbit tecnològic a l’àmbit nacional”

“PalmeraTech es distingix per ser el primer congrés genèric sobre tecnologia en l’àmbit digital celebrat a la província d’Alacant. Esta fita marca un avanç significatiu per a la regió, que atrau experts i professionals de tota Espanya i potencia Elx” ha conclòs Ruíz.

El període d’inscripció per al congrés està obert a tots els interessats en la tecnologia i innovació en la página oficial del evento: www.palmera.tech.