Elx compta este curs amb 3.000 matriculats més en Formació Professional

Elx compta este curs amb 3.000 matriculats més en Formació Professional

En este nou curs s’ha implantat de forma més eficaç l’FP dual perquè els alumnes realitzen pràctiques en empreses des del primer any


Elx ha començat este nou curs 204-2025 amb un augment del número de matriculats en Formació Professional. En concret, compta amb 3.000 alumnes més inscrits fins a fregar els 13.000 matriculats. Un curs en el qual s’ha implantat de forma més eficaç l’FP dual, perquè els alumnes puguen realitzar pràctiques en empreses des del primer any del cicle.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Samuel Ruíz, “continuem treballant perquè els joves continuen formant-se professionalment de cara al seu futur laboral”. Així, ha recordat que “des de l’Ajuntament som conscients que cal oferir més alternatives als nostres joves perquè puguen acabar la seua formació”.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Samuel Ruíz, “continuem treballant perquè els joves es formen professionalment de cara al seu futur laboral”

A Elx hi ha 25 instituts que oferixen FP i que abasten diversos àmbits com ara activitats físiques i esportives, administració i gestió, agrària, comerç i màrqueting, comunicació gràfica i audiovisual, electricitat i electrònica, energia i aigua, fabricació mecànica, hostaleria i turisme, imatge personal, indústries alimentàries, informàtica i comunicacions, sanitat, serveis socioculturals i a la comunitat, tèxtil, confecció i pell, entre altres. “És una obligació d’este govern municipal poder oferir totes les opcions possibles per a poder evitar el fracàs escolar”, ha conclòs Ruíz.

La pàgina web de formació professional d’Elx conté tota la informació sobre els diferents graus i cursos, i els centres en els quals s’impartixen. A més, este any escolar es tornarà a realitzar la fira de Municipal de Formació Professional perquè els il·licitans puguen veure i informar-se de la varietat d’FP que s’impartixen a la ciutat.