Elx comptarà per primera vegada amb parades de taxi accessibles a l’octubre

Elx comptarà per primera vegada amb parades de taxi accessibles a l’octubre

Les obres de millora s’estan realitzant a les parades de carrer Antonio Machado i Centres de Salut de Sant Fermí i Altabix


L’Ajuntament continua millorant els serveis al municipi, en este cas a través de l’actuació de millora de l’accessibilitat de parades de taxi. Concretament, la Regidoria de Serveis Públics, està treballant en tres parades de taxi, al carrer Antonio Machado núm. 3, Centre de Salut d’Altabix i Centre de Salut de Sant Fermí.

“Es tracta de parades on hi ha una gran afluència d’usuaris de taxis i són els mateixos taxistes els que han demanat que hi haja infraestructures accessibles”, ha indicat el regidor de l’àrea, Claudio Guilabert que, a més, ha destacat que “és la primera vegada que es creen parades de taxi accessibles a Elx perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen accedir de manera molt més fàcil a este servei”.

L’any vinent s’inclouran més parades de taxi accessibles al nucli urbà i pedanies

Una actuació que compta amb un pressupost de 70.000 euros i un termini d’execució de 3 mesos, que conclourà la setmana vinent. Les tres parades millorades comptaran amb seients i marquesines on es posarà tota la informació necessària per a accedir al servei de taxi, així com la programació cultural del municipi o informació d’interés per a la ciutadania.

Millorar l’accessibilitat és necessari i continuarem ampliant projectes perquè l’any que ve més parades de taxi del nostre municipi, inclòs pedanies, siguen més accessibles” ha conclòs Guilabert.