Elx, finalista en ‘Disruptores Innovation Awards 2024’ per millor projecte de suport a la digitalització

Elx, finalista en ‘Disruptores Innovation Awards 2024’ per millor projecte de suport a la digitalització

Els guanyadors es donaran a conéixer el pròxim 10 d’octubre després de la deliberació d’un jurat independent conformat per les principals patronals del sector i experts de la indústria


L’Ajuntament d’Elx i la seua àrea de Telecomunicacions, ha sigut triat finalista en els ‘Disruptores Innovation Awards 2024’ en la categoria de Millor Projecte Públic de Suport a la Digitalització per la transformació de l’administració digital. Un reconeixement a l’esforç, creativitat i impacte positiu que ha generat en l’àmbit de la innovació i l’economia digital.

Els ‘Disruptores Innovation Awards’ són guardons que reconeixen l’àmbit de la innovació i el camp cientificotecnològic i busquen marcar el camí de la digitalització amb els millors projectes del moment.

Els guanyadors es donaran a conéixer el pròxim 10 d’octubre en el Palau de Neptú de Madrid, després de la deliberació d’un jurat independent conformat per les principals patronals del sector, experts i professionals destacats de la indústria. La cerimònia reunirà les ments més innovadores i serà una gran oportunitat per a celebrar els assoliments de tots els finalistes i establir noves connexions en el sector.

A més, la participació de l’Ajuntament d’Elx serà reconeguda en l’anuari Los 50 + Disruptores’ del año. Un anuari que estarà disponible de manera en línia per a donar una major visibilitat als treballs i assoliments.