En 2024 finalitzarà el procés d’estabilització de funcionaris municipals

En 2024 finalitzarà el procés d’estabilització de funcionaris municipals

El saló de plens ha acollit un nou acte en el qual han jurat o promés el seu càrrec 2 directores coordinadores d’Escoles Infantils, 7 mestres i 9 tècnics especialistes en Educació Infantil


El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx ha acollit la presa de possessió de 18 funcionaris gràcies al procés d’estabilització d’interins. Amb ells ja són 184 els treballadors i queden 222, amb l’objectiu d’aconseguir el 100% de l’estabilització abans de finalitzar l’any 2024.

L’acte presidit per l’alcalde, Pablo Ruz i el regidor de Recursos Humans, Juan de Dios Navarro, ha consistit en el jurament o promesa del càrrec de 2 directores coordinadores d’Escoles Infantils, 2 mestres i 9 tècnics especialistes en Educació Infantil, que presten els seus serveis a l’Ajuntament d’Elx. També han promés o jurat el càrrec un grup de 6 tècnics especialistes en Educació Infantil que van aconseguir l’estabilització en 2022.

L’alcalde Pablo Ruz ha destacat el compromís de “continuar servint al personal de l’Ajuntament”

L’esdeveniment ha conclòs amb les paraules de l’alcalde, que ha volgut agrair a tots ells el seu treball a l’Ajuntament. “Molts de vosaltres portàveu anys esperant este moment. Eixa és la nostra labor, retornar l’estabilitat després d’anys de dedicació”. A més, ha destacat la labor de les escoles infantils municipals, que són les “encarregades de formar les futures generacions”.