La campanya ‘Dis-ho’ anima la ciutadania a demanar ajuda davant una situació d’assetjament

La campanya ‘Dis-ho’ anima la ciutadania a demanar ajuda davant una situació d’assetjament

A través de diferents vídeos es mostren situacions reals d’assetjament on una persona de confiança anima la víctima a dir-ho


L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Dona, ha posat en marxa una nova campanya per a conscienciar la ciutadania sobre la importància de demanar ajuda davant una situació d’assetjament.

‘Dis-ho!’ és el nom d’esta iniciativa relacionada amb el protocol davant la violència sexual en espais d’oci que pretén visualitzar en mitjans de comunicació i xarxes socials situacions habituals d’assetjament perquè la víctima busque ajuda en aquells locals amb el segell identificatiu que s’han adherit a este protocol.

Esta iniciativa està relacionada amb el protocol davant la violència sexual en espais d’oci

“Amb esta campanya volem que Elx estiga conscienciada amb la seguretat de les dones i que no existisca cap complex a demanar ajuda quan siga necessari”, ha assenyalat la regidora de l’àrea, Caridad Martínez, que ha apuntat que “si la ciutadania està conscienciada i sap que pot acudir a sol·licitar ajuda, és possible actuar i tallar d’arrel, abans que el problema puga anar més enllà”.

El director de l’agència Render, Eduardo Rial, ha assenyalat que esta campara “pretén normalitzar l’acte de demanar ajuda quan una persona es trobe en una situació d’assetjament”. A través d’una sèrie de vídeos en mitjans de comunicació i xarxes socials “es visualitza una situació real on la víctima parla amb una persona de confiança que l’anima a dir-ho perquè l’ajuden”.