L’edició de tardor dels concerts Entre Espelmes arriba als horts de palmeres

L’edició de tardor dels concerts Entre Espelmes arriba als horts de palmeres

El cicle de sis concerts se celebrarà com fins ara al Pati dels Tarongers de les Clarisses i a més a la Torre dels Vaïllos i a l’Hort de Sant Plàcid


Després del gran èxit i el bon acolliment que el semestre passat van tindre els concerte Entre Espelmes celebrats al Pati dels Tarongers de Les Clarisses, la Regidoria de Cultura ha anunciat la tornada d’este cicle de concerts “per a tornar a il·luminar la ciutat amb la llum de les espelmes i la millor música”. ha indicat la regidora de l’àrea, Irene Ruiz.
La nova edició d’Entre Espelmes arriba amb la principal novetat que se sumen nous espais com a escenaris on es desenvoluperan els concerts com l’Hort de Sant Plàcid o la Torre dels Vaïllos.
Les entrades per al primer concert del pròxim 13 de setembre ja poden adquirir-se a través de la taquilla del Gran Teatre o de vivaticket.es

“El nostre objectiu és que propostes culturals tan singulars com Entre Espelmes, s’expandisquen a altres racons amb encant de la nostra ciutat perquè un major nombre d’il·licitans puguen gaudir d’estos concerts a la llum de les espelmes” ha explicat Ruiz.

El nou cicle de concerts està compost per 6 actuacions de grans artistes i diferents temàtiques que començarà divendres que ve, 13 de setembre, a Les Clarisses amb Adagio Eterno, un homenatge a la màgia de les sonates.

El 28 de setembre, la Torre dels Vaïllos acollirà el concert especial en el qual els assistents podran gaudir dels grans èxits de The Beatles i Simon and Garfunkel amb entrada gratuïta, però amb invitació. Els tres següents concerts seran a Les Clarisses, el 4, l’11 i el 12 d’octubre amb Del Clàssic al Cinema, Abba Forever i Love Songs respectivament. El cicle finalitzarà amb el concert especial de Les 8 estacions: de Vivaldi a Piazzola, el 18 d’octubre a l’entorn de l’Hort de Sant Plàcid. Les entrades per al primer dels concerts ja poden adquirir-se a la taquilla del Gran Teatre o a través del portal de venda en línia vivaticket.es.

El preu de les entrades és de 5 euros, excepte per al concert del dia 18 d’octubre, el preu del qual serà de 10 euros. El concert del 28 de setembre serà és gratuït i les invitacions es podran arreplegar des d’una setmana abans a la taquilla del Gran Teatre.