Les obres de modernització i millora de carrers arriben a tots els barris i pedanies

Les obres de modernització i millora de carrers arriben a tots els barris i pedanies

El carrer Ànimes ha començat amb els treballs d’adequació de voreres, una reivindicació històrica dels veïns i hostalers


L’Ajuntament d’Elx continua amb la modernització i millora de la via pública durant este segon semestre de l’any i el fa ja en tots els barris de la ciutat i en les pedanies.

Així ho ha explicat el regidor de Serveis Públics, Claudio Guilabert, que ha visitat els treballs de millora de voreres que s’estan realitzant al carrer Ànimes, al centre històric d’Elx. Guilabert ha detallat que l’adequació d’esta via era “una reivindicació històrica de veïns i hostalers de la zona que portaven anys demanant que se solucionara el mal estat en el qual es trobava el paviment”.

En este sentit, les obres, que duraran dos setmanes, consistixen a substituir el sòl del carrer per un paviment texturat, “amb el qual complim els requisits que ens han traslladat residents i hostalers” ha indicat el regidor.

A esta actuació se li sumen moltes altres que s’estan realitzant al municipi com és el cas de l’adequació del carrer Sant Josep i limítrofs, les dels carrers Sant Jordi i Porta de la Universitat, la renovació de voreres en la zona de Casablanca i les obres que començaran en els pròxims dies al barri de Carrús, concretament al carrer José García Ferrández i en l’avinguda Ausiàs March.

Elx és líder en obra pública de tota la província d’Alacant, “la qual cosa demostra el caràcter inversor i les ganes de millorar el municipi” ha indicat el regidor de l’àrea, Claudio Guilabert

“Ara mateix Elx és líder en obra pública de tota la província d’Alacant amb actuacions de gran envergadura en tots els barris i pedanies, la qual cosa demostra el caràcter inversor i sobretot les ganes que té este govern municipal de millorar tots els espais del nostre municipi” ha indicat Claudio Guilabert.