VisitElche participa en esta fira amb un estand en el qual participen més de 30 productors, restauradors i formadors
Elx és present en la sexta edició d’ALICANTE GASTRONÓMICA, ALMA MEDITERRÁNEA, considerada la major fira gastronòmica d’Espanya, tota una oferta expositora de productes de la província i de la resta del territori nacional, que té lloc a Fira Alacant des de hui i fins al dilluns 30 de setembre, i en la qual es realitzaran tallers, degustacions, demostracions de productes, showcookings i tastos gastronòmics.
Més de 250 expositors mostraran al públic i a professionals del sector diferents especialitats gastronòmiques de la província, denominacions d’origen, marques de qualitat, productes de la terra, ecològics i artesanals, així com vins i begudes típiques, a més d’equipaments i serveis.
Visitelche participa en esta fira gastronòmica amb un estand de 80 metres quadrats situat en el pavelló II del recinte firal, amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses Turístiques d’Elx (AETE), l’Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d’Elx (ADR), l’Associació de Restaurants del Camp d’Elx (ARCE), la Denominació d’Origen Protegida “Granada Mollar d’Elx”, la Marca de Qualitat “Dàtil d’Elx” i més de 30 productors, restauradors i formadors.
Durant estos dies hi haurà un extens programa en el qual s’oferixen tallers, presentacions de producte, showcookings i degustacions de tota l’oferta gastronòmica de la nostra ciutat i del Camp d’Elx: Arrossos, formatges, olis, magrana mollar, dàtils, meló de Canyissars, embotits, coques salades, tapes, còctels, vins, licors i dolços tradicionals seran els protagonistes de totes estes activitats.
Accés al programa d’activitats des de la pàgina web https://www.visitelche.com/event/alicante-gastronomica/
A més de tota esta programació, durant tots els dies de fira, amb la col·laboració de l’Associació per al Desenrvolupament Rural del Camp d’Elx (ADR) i l’Associació d’Aliments d’Elx, a l’estand de Visitelche es realitzarà una exposició de productes gastronòmics que configuren l’essència gastronòmica de la nostra terra.