Obert el termini d’inscripció per a la celebració de l’acte Bodes d’Or ‘50 anys junts’

Obert el termini d’inscripció per a la celebració de l’acte Bodes d’Or ‘50 anys junts’

L’homenatge a les parelles que porten junts mig segle o més, es realitzarà el pròxim 19 d’octubre al Centre de Congressos


La Regidoria de Família, Infància i Majors ha anunciat l’obertura del termini d’inscripció per a la celebració d’una nova gala de les Bodes d’Or ’50 anys junts’, “un homenatge a les parelles que hagen compartit 50 o més anys de la seua vida junts i hagen format famílies, als qui devem que Elx siga un municipi gran i unit” ha explicat la regidora de l’àrea, Aurora Rodil.

Les persones que desitgen participar poden inscriure’s des d’este dimecres, 4 de setembre, fins al dia 20 de manera presencial a través de qualsevol oficina de l’a OMAC o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Elx. També podran informar-se a la Casa del Major situada a la plaça Menéndez Pelayo número 2, enviant un correu electrònic a  mayores@elche.es o telefonant al número de telèfon 966658263.

El termini per a la inscripció romandrà obert fins al 20 de setembre i podrà realitzar-se de manera presencial en qualsevol OMAC o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament

A l’hora de realitzar la inscripció serà necessari aportar una fotografia de les bodes, així com una breu història de la parella que després es projectarà el 19 d’octubre de 17.00 a 21.30 hores en la gala que se celebrarà en homenatge a tots ells al Centre de Congressos.

Per orde d’inscripció, es triaran una trentena de parelles que podran acudir a l’esdeveniment acompanyades dels seus familiars o sers estimats, fins a completar l’aforament del lloc. A més, les parelles acceptades hauran d’acudir a un xicotet assaig de la gala el 14 d’octubre a les 11.00 hores al Centre de Congressos.

Convidem tots els majors il·licitans a participar d’una jornada que any rere any és inoblidable i emocionant” ha conclòs Aurora Rodil.