Obert el termini per a sol·licitar l’exempció del pagament del bus per a estudiants menors de 26 anys

Obert el termini per a sol·licitar l’exempció del pagament del bus per a estudiants menors de 26 anys

Només en el curs passat es van beneficiar més de 8.000 persones d’esta ajuda que pretén fomentar la mobilitat sostenible entre els joves il·licitans


L’Ajuntament d’Elx ha obert el termini per a la presentació de la sol·licitud de l’exempció del pagament de la tarifa d’accés a l’autobús urbà per als estudiants menors de 26 anys residents en el municipi d’Elx per al curs escolar 2024-2025.

Només l’any passat es van beneficiar 8.187 persones de l’exempció del pagament de l’autobús, un alleujament econòmic per a milers de famílies i una manera de fomentar la mobilitat sostenible entre els joves il·licitans.

Entre els requisits per a sol·licitar l’exempció de la recàrrega de la targeta de mobilitat d’accés a l’autobús serà necessari estar empadronat en el terme municipal d’Elx, disposar de la targeta de mobilitat Bus Lliure en vigor i ser estudiant menor de 26 anys.

Es podrà tramitar de manera en línia des de la seu electrònica de l’Ajuntament o de manera presencial entregant la sol·licitud i la documentació requerida en qualsevol oficina de l’OMAC fins al 31 d’octubre.

L’exempció serà concedida en funció de les dades de l’IPEM de 2024 i en cas que no s’aprove la concessió, els titulars de la targeta podran recarregar-les amb el pagament de la tarifa anual de 80 euros o bé mitjançant pagaments periòdics semestrals o trimestrals.