Prop de 3.000 persones participen en les activitats esportives a les platges d’Elx

Prop de 3.000 persones participen en les activitats esportives a les platges d’Elx

Durant els mesos d’estiu el programa ‘En forma’ s’ha realitzat als Arenals del Sol, l’Altet i la Marina


Al voltant de 3.000 persones han participat durant els mesos d’estiu en les activitats esportives realitzades a les platges il·licitanes. Una iniciativa que s’ha dut a terme als Arenals del Sol, l’Altet i per primera vegada enguany a la Marina, dins del programa ‘En Forma’.

L’Ajuntament d’Elx ha apostat un any més per esta iniciativa a les platges il·licitanes dirigida a tots els públics i de manera gratuïta, sense necessitat d’inscripció prèvia. Les activitats esportives s’han desenrotllat des del 8 de juliol al 31 d’agost, impartides per monitors especialitzats en horari de 9.00 a 10.00 hores.

Les activitats a la platja dels Arenals del Sol van ser les més sol·licitades i es va decidir incrementar el nombre de sessions setmanals fins a quatre, la qual cosa ha suposat una assistència superior a les 2.000 persones. En el cas de l’Altet i la Marina es van realitzar dos dies a la setmana amb prop de 500 i 300 assistents respectivament.

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Irene Ruíz, “les platges d’Elx són un lloc idoni per a fer esport i d’ací el nostre compromís de continuar apostant cada estiu per esta mena d’activitats dirigides a totes les edats”. Per part seua, el regidor de Pedanies, Raúl Sempere, ha destacat l’èxit de la iniciativa, que motiva a continuar treballant de cara al pròxim any.