Torna la ‘Cross Popular Pins i Mar’ el pròxim 22 de setembre a la Marina

Torna la ‘Cross Popular Pins i Mar’ el pròxim 22 de setembre a la Marina

Després de quatre anys sense celebrar-se, la prova esportiva tornarà a recórrer el nucli urbà de la pedania, així com trams de pineda en un recorregut de més de 8 quilòmetres


La pedania de la Marina acull el pròxim diumenge la XII Cross Popular Pins i Mar després de quatre anys sense celebrar-se. En esta edició la prova esportiva recorrerà el nucli urbà de la pedania, així com alguns trams de pineda pròxims a la mar en un recorregut de 8.650 metres.

El regidor de l’àrea, José Antonio Román, ha assenyalat que esta carrera “és una de les més boniques del camp d’Elx, on combinem esport i medi ambient perquè tots els participants puguen gaudir de la naturalesa per un entorn privilegiat”.

Els interessats encara poden inscriure’s a través de la pàgina web chiplevante.com amb un preu d’inscripció de 12 euros. L’organització de l’esdeveniment, l’Associació de veïns Pinomar de la Marina, espera la participació d’al voltant de 500 persones en el ‘Cross Popular Pins i Mar’ i un centenar de xiquets per a les carreres infantils que se celebraran després.

Els interessats a participar encara poden inscriure’s a través de la pàgina web chiplevante.com

Hi haurà trofeus i diversos regals per a les diferents categories, una borsa del corredor per a tots els inscrits, així com medalles i bosses per a tots els xiquets participants.

Segons el secretari de l’associació Pinomar, Juanjo Figueroa, “reprenem la carrera amb més força que mai perquè les famílies gaudisquen d’esta carrera per la mar i els pins”.

La XI Cross Popular Pins i Mar començarà a les 9.30 hores el pròxim 22 de setembre i les infantils seran a partir de les 11.30 hores.