Torna la nova programació de La Llotja amb grans concerts, teatre i humor

Torna la nova programació de La Llotja amb grans concerts, teatre i humor

La programació començarà el pròxim 27 de setembre amb el concert de Coti a les 22.00 hores


La Regidoria de Cultura ha presentat la nova programació de la Sala La Llotja que comença el pròxim 27 de setembre i que s’estendrà fins a finals del mes de gener de 2025.

Tal com ha explicat la regidora de l’àrea, Irene Ruiz, “amb esta programació complementem l’oferta cultural de la ciutat i el nostre principal objectiu és continuar rebent milers d’il·licitans i visitants amb ganes de gaudir de la millor cultura, teatre i dansa i dels millors concerts, musicals o espectacles d’humor”.

Com a novetat en este nou semestre, la programació inclou un cicle dedicat al públic infantil i familiar que en la seua majoria es desenvoluparà els diumenges al matí. Es tracta d’espectacles de circ amb actuacions de Mari Pompes o el Circoncherto del Mestre Fufo, d’obres de teatre musical com El País de las Maravillas, la Casita de Chocolate o el concert de Crazy Dreams.

Quant a la programació general, Irene Ruiz i el programador cultural, Manuel Muñoz, han destacat els grans concerts que passaran per La Llotja com “el concert especial de Coti que serà la primera de les actuacions i en el qual podrem gaudir dels seus grans èxits com Nada de esto fue un error o Antes que ver el sol.

Com a novetat este semestre s’inclou un cicle dedicat al públic infantil i familiar

El mes d’octubre anirà de bracet del rock amb el festival Ilice Rock, un esdeveniment que comptarà amb tres bandes entre les quals tocarà Coça, dels anys 80 amb temes com Las chicas son guerreras. Al novembre, l’art i la màgia flamenca de Kiki Morente prendran La Llotja i per als amants del rock dels 80 i 90, actuarà La Guardia amb els seus grans èxits Cuando brille el sol o Mil calles llevan hacia ti. Desembre serà el mes indie a La Llotja amb l’actuació de la Habitación Roja, una de les bandes més emblemàtiques d’este estil musical.

El 2025 arribarà amb més concerts, musicals i tributs com el de Raffaella Carrá o Queen. A més, la programació inclou comèdies com Quiero mi camerino o Regreso a los 80, així com els divertits monòlegs de Tomás García i Txabi Franquesa.

Les entrades poden adquirir-se a través de les taquilles del Gran Teatre o en línia a través de vivaticket.com.