Tres detinguts per robar amb violència la compra a un conegut

Tres detinguts per robar amb violència la compra a un conegut

La víctima va ser traslladada del centre de salut a l’hospital a causa de les lesions que presentava


La Policia Local d’Elx ha detingut tres persones de 34, 48 i 51 anys per robar amb violència la compra a un conegut en una cafeteria del barri de Carrús. Una dotació policial va ser requerida per a dirigir-se a un establiment on, pel que sembla, tres homes havien agredit un home.

Quan van arribar els agents, el testimoni va indicar que un conegut seu es trobava prenent alguna cosa en la cafeteria quan tres homes van entrar a l’establiment, el van colpejar i van marxar amb dos bosses amb la compra de la víctima. Per part seua, l’agredit, es va anar a casa, per la qual cosa els testimonis van facilitar el domicili d’este i la descripció física dels agressors.

Els agents van comunicar les dades, via emissora, a la resta de les patrulles per a la seua localització, alhora que es van desplaçar a la vivenda de l’agredit, on van comprovar que presentava lesions en el barandat del nas, ull i cara. D’esta manera, va ser traslladat en un primer moment al centre de salut i posteriorment a l’hospital, a causa de la gravetat de les lesions.

El perjudicat va explicar que coneixia un dels agressors ja que convivia amb ell i va aportar les seues dades de filiació a més de verificar la informació facilitada pel testimoni.

Durant la seua identificació un d’ells es va abalançar sobre un agent de manera sorprenent

Així mateix, una altra patrulla va localitzar els agressors en un parc pròxim, que portaven les bosses amb les pertinences que havien sostret a la víctima. Durant la intervenció, un d’ells va mostrar una actitud nerviosa i poc col·laboradora, es va abalançar de manera sorprenent contra un dels agents i li va produir lesions en braços i abdomen.

Donat l’esdevingut, els tres homes, van ser detinguts i traslladats a dependències policials.