El carrer Sr. José Ramos es convertirà en plataforma única abans de final d’any

El carrer Sr. José Ramos es convertirà en plataforma única abans de final d’any

A esta actuació li seguiran unes altres en la mateixa zona, com és el cas dels carrers Alfons XIII i Beethoven


L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Serveis Públics, continua realitzant actuacions de millora de la via pública i creació de plataformes úniques. El regidor de l’àrea, Claudio Guilabert, ha visitat les obres que ja han començat al carrer Sr. José Ramos, amb l’objectiu que concloguen abans de final d’any.

Guilabert ha assenyalat que esta actuació suposa l’alteració del carrer per a disposar de voreres més amples, que passaran dels 60 centímetres actuals a 1,20 metres, amb una inversió de 292.000 euros. “Continuem apostant per la creació d’espais més accessibles i uniformes en el nucli urbà, però també en les pedanies”, ha indicat el regidor, que ha recordat que Elx hui dia és “referent d’obra pública a la província”.

Segons el regidor de Serveis Públics, Claudio Guilabert, “és necessari apostar per la creació d’espais més accessibles i uniformes en tot el municipi”

En la mateixa zona, l’Ajuntament també té previst dur a terme actuacions de millora de la via pública als carrers Alfons XIII i Beethoven. Així, ha explicat que les obres es realitzaran de manera progressiva per a no dificultar la mobilitat dels veïns.