Els cines Odeon tornen d’octubre a desembre amb el cinema espanyol i francés molt presents

Els cines Odeon tornen d’octubre a desembre amb el cinema espanyol i francés molt presents

Les projeccions inclouen gèneres com ara comèdia, drama o thriller a més del Cicle de Cinema en Valencià o el Cicle Cinefòrum


La Regidoria de Cultura ha presentat la programació dels Cinemes Odeon per als mesos d’octubre, novembre i desembre. Una aposta per diferents gèneres cinematogràfics que inclou projeccions espanyoles, franceses i americanes, així com programació infantil o els habituals cicles.

Així ho ha anunciat l’edil de l’àrea, Irene Ruiz, que ha convidat tots els il·licitans a gaudir del cinema amb “títols tan espacials del cinema espanyol com Isla Perdida, Nina o Norberta i també del cinema francés amb el film María Montessori”.

Concretament, el cinema espanyol estarà representat per l’última pel·lícula de Fernando Trueba, Isla Perdida o El Bus de la vida, una història de superació personal que combina drama i humor.

El cinema francés vindrà de la mà de biografies com María Montessori, que presenta la dona que va revolucionar els mètodes pedagògics o Bonnard, el pintor y su musaEl Conde de MontecristoNiégalo siempre, El mayordomo inglés o Solo para mí.

La programació es completa amb la comèdia americana Exmaridos sobre crisis matrimonials; la producció mexicana Memory, un drama sobre l’amistat, i la canadenca Simple como Sylvain, una comèdia romàntica atípica.

L’edil de Cultura, Irene Ruiz, convida tota la població a “gaudir de títols tan especials com Isla Perdida, Norberta o Nina

Quant a la programació infantil, els cines Odeon projectaran Del revés 2, Gru 4 mi villano favorito, Kung Fu Panda 4, Amigos imaginarios o Garfield: La película. A més, la programació per als més xicotets es completa amb dos produccions d’animació espanyoles com Dragonkeeper: guardiana de dragones o Buffalo Kids. També hi haurà espai per a l’animació francesa amb Pandilla al rescate i Héroes de Central Park, la britànica Con 10 vidas i l’alemanya Lassie, una nueva aventura.

La programació habitual dels Odeon es completa amb projeccions que tindran lloc els dijous a la sala B com el cicle de Cinema en Valencià organitzat per la UMH; el cicle de Cinefòrum que organitza la UNED; el cicle ‘La ràdio al cinema’ amb motiu del 90 aniversari de Ràdio Elx Cadena SER i el cicle ‘Clàssics del Cineclub’.

A més, el 24 d’octubre es projectarà el Palmarés del 47 Festival de Cinema d’Elx d’enguany i es podran veure tots els curts guanyadors de la passada edició. El 21 de novembre s’oferirà La matanza de Texas per a inaugurar el Festival ‘Fantaelx’. Totes estes projeccions seran amb entrada gratuïta.

Finalment, els divendres a la sala B tindrà lloc el Cineclub Luis Buñuel amb la projecció de 12 pel·lícules en versió original subtitulades procedents de diferents festivals internacionals. Entre les quals destaquen les espanyoles Segundo premio, que representarà a Espanya en els Oscar; Volveréis, premiada a Cannes i Casa en llamas.