Elx aprova de manera definitiva la concessió de 24 noves llicències de taxi

Elx aprova de manera definitiva la concessió de 24 noves llicències de taxi

Els nous vehicles començaran a prestar servei a la ciutat i l’aeroport en les pròximes setmanes


L’Ajuntament d’Elx ha aprovat de manera definitiva la creació i concessió de 24 noves llicències de taxi amb les quals la ciutat passarà a comptar amb 228 vehicles per a prestar este servei a la ciutadania.

Així ho ha explicat el regidor de Serveis Públics, Claudio Guilabert, que a més ha anunciat que el govern municipal sol·licitarà altres 7 noves llicències a Conselleria per a continuar incrementant la flota i amb les quals “Elx podrà comptar amb els taxis que li corresponen per població, ja que la norma establix que ha d’haver-hi una llicència per cada 1.000 habitants”.

Guilabert ha explicat que “tenim una peculiaritat perquè no sols som 235.000 habitants, si no que també tenim un aeroport que mes a mes bat rècords de passatgers que venen a la nostra zona. Per això treballem de manera estreta i amb ferma voluntat amb la Direcció General de Transports de la Generalitat Valenciana perquè s’estudie el cas d’Elx i permeta que operen llicències estacionals a la ciutat i no s’aplique la norma d’1 llicència per cada 1.000 habitants”.

El regidor de Serveis Públics, Claudio Guilabert, ha anunciat que se sol·licitaran altres 7 llicències més a Conselleria per a continuar incrementant la flota

Segons el responsable de Serveis Públics, esta mesura permetria facilitar la mobilitat al municipi i s’aconseguiria una millor prestació del servei als il·licitans i als qui arriben a l’aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández.

Guilabert ha assenyalat que, després de l’aprovació definitiva de les 24 noves llicències, “ara notificarem als taxistes perquè comencen a tramitar la compra dels vehicles perquè com més prompte millor estiguen circulant pel nostre municipi”.