Elx presentarà durant les pròximes setmanes la seua oferta turística a Madrid i València

Elx presentarà durant les pròximes setmanes la seua oferta turística a Madrid i València

Les activitats de promoció de la ciutat té com a objectiu fomentar el potencial de la ciutat d’Elx com a destí cultural i patrimonial, gastronòmic i experiencial


Des de dijous que ve 17 d’octubre fins al diumenge 20, Visitelche ha preparat diverses activitats promocionals a Madrid, i serà del 7 al 9 de novembre quan es desenvolupen les activitats de promoció a la ciutat de València, en ambdós casos per a fomentar el potencial de la ciutat d’Elx com a destinació cultural i patrimonial, gastronòmica i experiencial.

El Palmerar històric d’Elx, el Patrimoni Mundial de la UNESCO, la gastronomia i els productes tradicionals d’esta terra, així com les diferents experiències i productes turístics, seran l’eix sobre el qual es desenrotllaran estes actuacions, amb l’objectiu d’enaltir el patrimoni cultural paisatgístic i gastronòmic.

La regidora de Turisme, Irene Ruíz, ha manifestat que “el que es busca amb el desenvolupament d’estes accions és un salt qualitatiu en la promoció de la ciutat, en mercats nacionals tradicionals per al conjunt de la Comunitat Valencina i per a Elx, que es posiciona d’esta manera com una destinació turística d’interés cultural de primer orde, gràcies al ric patrimoni amb el qual compta”.

Les accions a desenvolupar en totes ambdues localitzacions consistiran en accions promocionals, en el cas de Madrid al Centre Comercial La Vaguada. Esta iniciativa girarà entorn del Palmerar d’Elx, per ser un dels principals símbols de la ciutat, sense oblidar la resta dels recursos naturals, culturals i patrimonials del municipi.

A la ciutat de València, esta mateixa acció promocional estarà localitzada al Mercat de Colón. En este cas, a més de ressaltar els recursos i productes relacionats amb el patrimoni cultural d’Elx, la gastronomia i els productes del Camp d´Elx tindran un especial protagonisme amb diferents tallers i degustacions.

Ambdues accions promocionals es duran a terme mitjançant la instal·lació d’un estand de 30 m² en les zones destinades, que a més estaran secundades per suports audiovisuals i activitats de dinamització com ara jocs, tallers infantils, degustacions per al públic assistent, fullets, material promocional i marxandatge.

D’altra banda, es realitzaran presentacions d’Elx Oasi Mediterrani. En el cas de Madrid, serà en un cèntric hotel de la ciutat durant la vesprada del dijous 17 d’octubre, i en el cas de la ciutat de València, es durà a terme al mateix Mercat de Colón, durant la vesprada del dijous 7 de novembre.

Estes accions tenen com a objectius principals, transmetre els valors associats a l’aspecte patrimonial i cultural d’Elx, i la millora del posicionament del destí Elx en els seus mercats objectiu d’àmbit nacional.

Actualment, la Comunitat Valenciana suposa el primer mercat intern a l’àmbit nacional per a la destinació d’Elx i la Comunitat de Madrid és el segon mercat nacional quant a volum de turistes que visiten la nostra ciutat i platges.