La 52a edició de Futurmoda acull prop de 300 firmes expositores, un 33% internacionals

La 52a edició de Futurmoda acull prop de 300 firmes expositores, un 33% internacionals

L’alcalde Pablo Ruz destaca la importància de la fira que “posa Elx en el mapa internacional quant al calçat


Fira Alacant acull esta setmana, els dies 16 i 17 d’octubre, l’edició número 52 de Futurmoda, el Saló Internacional de la Pell, els Components per al Calçat i la Marroquineria i que s’emmarca dins de les iniciatives dutes a terme amb motiu de la celebració de la I Setmana del Calçat d’Elx.

L’alcalde, Pablo Ruz, ha destacat la importància d’esta fira “que posa Elx en el mapa internacional, esta vegada quant al calçat”. Al mateix temps, s’ha referit al valor d’un sector, el dels components, “sense el qual no hauria calçat” i ha apuntat que “és un sector que està fort, que té ganes, està compromés amb el futur i que tira del carro de l’economia”. Així ho ha assenyalat durant la presentació d’esta nova edició juntament amb el president de l’Associació Espanyola de Components del Calçat (AEC), Manuel Román; el director general de l’associació, Álvaro Sánchez i el president de Futurmoda, José Antonio Ibarra.

Esta 52 edició acull un total de 187 expositors que representen 286 firmes, la majoria nacionals (67%) i un 33% internacionals de països com ara França, Itàlia, Portugal, Alemanya, Tunísia, Turquia i la Xina i on es presentaran les tendències de la temporada Tardor-Hivern 2025-2026 en una gran superfície de més de 11.000 metres quadrats.