Les Clarisses acull l’exposició Elx Fashion Shoes per la setmana del calçat

Les Clarisses acull l’exposició Elx Fashion Shoes per la setmana del calçat

El regidor de Promoció Econòmica, Samuel Ruíz, ha explicat que “amb esta iniciativa es pretén potenciar i sensibilitzar sobre esta indústria tan arrelada al nostre municipi”


Este dilluns, 14 d’octubre, comença la setmana del calçat a Elx amb nombroses activitats, com ara l’exposició ‘Elx Fashion Shoes’ a Les Clarisses a les 18.00 h. El regidor de Promoció Econòmica, Samuel Ruíz, ha explicat que “amb l’exposició del calçat a Les Clarisses, i la resta d’activitats preparades per a esta setmana, es pretén potenciar i sensibilitzar sobre esta indústria tan arrelada al nostre municipi”.

En esta exposició, Elx Fashion Shoes, participen una trentena d’empreses de calçat il·licitanes, amb l’objectiu de posar en valor el calçat d’Elx i donar a conéixer les noves tendències de moda que marcaran la pròxima temporada de primavera-estiu 2025.

L’exposició arreplega calçat de tota mena: calçat dona festa, calçat dona confort, calçat per a xiquets i calçat per a home.

La mostra estarà oberta del 15 al 19 a Les Clarisses en horari de 10.00 a 14.00 h i de 15.00 a 19.00 hores, mentre que el divendres i dissabte l’horari de vesprada s’ampliarà fins a les 20.00 hores. El diumenge 20 d’octubre serà possible visitar-la a l’ermita de Sant Crispí de 10.00 a 16:00 h.

Una trentena d’empreses de calçat il·licitanes participen en la mostra amb l’objectiu de posar en valor el calçat d’Elx i donar a conéixer les noves tendències de moda

A continuació, a les 20.00 hores serà el torn del tradicional pregó de Sant Crispí al Centre de Congressos.

Algunes de les empreses il·licitanes que participen i exposen el seu calçat durant esta setmana són Calzados Marian, Conguitos D.Franklin, Cetti, Exé, GENUINS, Gioseppo, J’hayer S.L., Lince Shoes, Mariamare, Martinelli, Mustang, Mysoft, Nordikas, Panama Jack, Pedro Miralles, Pikolinos, PORRONET, entre altres.

El regidor ha convidat tots els il·licitans i visitants a gaudir d’estes activitats per a conéixer la indústria del calçat actual del municipi fins al diumenge 20 d’octubre.