Llum verda a la redacció del projecte de reurbanització de Jayton

Llum verda a la redacció del projecte de reurbanització de Jayton

La Junta de Govern Local ha aprovat l’adjudicació provisional per 441.117 euros i les obres podrien començar a mitjan 2025


La reurbanització del solar de Jayton i el seu entorn està cada vegada més a prop després que la Junta de Govern Local haja aprovat este dijous l’adjudicació provisional de la redacció del projecte i la direcció d’obra.

Segons el regidor de Servicis Públics, Claudio Guilabert, dels 10 licitadors que s’han presentat, l’empresa amb la millor oferta ha sigut Carlos Campos González amb un preu d’adjudicació de 441.117 euros, que suposa una baixada del 34,90% quant al pressupost base de licitació que era de 677.000 euros.

Guilabert ha assenyalat que es tracta d’un projecte ambiciós que contempla la construcció d’un centre sociocultural d’uns 4.400 metres quadrats sobre l’antic solar de Jayton, amb un gran auditori amb aforament per a 400 persones, una sala polivalent, vestíbul, 1.000 metres quadrats que es destinaran a oficines municipals, així com la construcció de 240 places d’aparcament subterrani, gratuït i vigilat, 120 places més que les disponibles actualment en el solar. També inclourà una sala de cinema al costat de l’auditori al servici de tots els il·licitans.

El projecte contempla construir un centre sociocultural amb un gran auditori, 240 places d’aparcament, sala de cine, oficines municipals i zones verdes

El projecte, a més, contempla una reurbanització de la zona, concretament de la plaça i els carrers adjacents, així com la implantació de zones verdes i locals de restauració en la planta baixa de l’edifici.

Segons els terminis, “al gener tindrem ja el projecte sobre la taula i durem a terme l’inici de l’expedient per a l’execució de l’obra, per tant, en el segon semestre de l’any 2025 podrem dir que les obres en Jayton seran una realitat per a comptar amb esta nova infraestructura que fa barri i sobretot municipi” ha indicat Claudio Guilabert.

El pressupost de construcció de l’edifici i reurbanització de l’entorn arriba als 8 milions d’euros i el termini d’execució de les obres serà de 15 mesos pel que està previst que finalitzen en l’últim semestre de 2026.