Tallers de formació, culturals i esportius en la programació de Joventut d’octubre a desembre

Tallers de formació, culturals i esportius en la programació de Joventut d’octubre a desembre

Totes les activitats són gratuïtes i els joves poden inscriure’s a través de la pàgina web de la Regidoria


La Regidoria de Joventut ha presentat la programació d’activitats i tallers que s’oferixen des de l’Ajuntament per a joves en l’últim trimestre de l’any, d’octubre a desembre.

“Una programació que com sempre, està basada en les peticions que els mateixos joves il·licitans ens fan arribar”, ha assenyalat la regidora de l’àrea, María Bonmatí, que a més ha detallat que esta nova edició de tallers conté cursos de formació per a monitors en oci i temps lliure per a persones amb necessitats educatives especials o el tradicional curs de voluntariat. La programació també inclou tallers culturals com a direcció teatral, tallers de balls i dansa, així com tallers de ceràmica. L’oferta a més conté tallers d’oci educatiu, esportiu i saludable com a circuits al parc multiaventures, escala o Pickleball.

Totes les activitats són gratuïtes i els joves que desitgen gaudir-les ja poden inscriure’s a través de la pàgina web de la Regidoria de Joventut, elche.es/juventud/, en l’apartat de ‘Cursos i tallers’.

La regidora de l’àrea, María Bonmatí, ha anunciat a més la celebració del tradicional certamen Torrellano Talents el pròxim 19 d’octubre a les 19.00 hores a la plaça de Sant Crispí de la pedania

D’altra banda, Bonmatí ha anunciat un altre dels esdeveniments estrela que organitza la Regidoria de Joventut, l’octava edició de Torrellano Talents. El certamen artístic tindrà lloc dissabte que ve 19 d’octubre, a les 19.00 hores a la plaça de Sant Crispí de Torrellano.

En l’esdeveniment joves i grups de joves actuaran davant del públic i el jurat amb diferents disciplines com la música o la dansa. La regidora de Joventut ha explicat que entregaran tres premis de 500, 400 i 300 euros als primers classificats i com a novetat enguany, hi haurà un quart premi de 200 euros que donarà el públic assistent.

María Bonmatí ha indicat que “enguany hem tingut rècord de sol·licituds, un total de 24, de les quals el jurat ha seleccionat 10, que passaran a la gran final que se celebra dissabte que ve”.