La iniciativa “Posa’t el Davantal” té com a objectiu educar sobre la gastronomia saludable i l’ús d’ingredients locals
La plataforma d’hostaleria il·licitana, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Elx, ha posat en marxa la campanya “Posa’t el davantal” per a conscienciar sobre l’obesitat, especialment sobre la infantil.
La regidora de Comerç, Caridad Martínez, ha explicat que “la campanya Posa’t el Davantal té com a objectiu que la gent que no ha cuinat mai comence a fer-ho o cuinar més amb productes de proximitat per a controlar l’obesitat, i tindre una vida més sana”.
Esta campanya consistix a realitzar tallers de cuina, oberts a tota la ciutadania, amb xefs professionals, en els quals es mostrarà com cuinar de manera saludable amb productes d’origen local.
S’impartiran classes de nutrició i xarrades sobre menjar de manera saludable en col·legis i instituts del municipi
A més, s’impartiran classes de nutrició i xarrades sobre la gastronomia saludable en col·legis i instituts del municipi, i s’impulsarà la cuina d’aprofitament i sostenibilitat.
La presidenta de la Plataforma d’hostaleria il·licitana, Paqui Solves, i el president d’AESEC, Antonio Andreu, han posat l’accent en la importància de posar en valor la cuina il·licitana i el producte de KM 0 i del Camp d’Elx.
Per part seua, Paqui Solves, ha convidat tots els il·licitans a enviar les seues receptes saludables al correu HOLA@PLATAFORMADEHOSTELERIA.COM per a, posteriorment, publicar un llibre amb totes les receptes.