- This event has passed.
2a EDICIÓ TALLER DE REBOSTERIA DE SETMANA SANTA
27 abril 2019 @ 09:30 - 14:30
2a edició de Taller de Rebosteria de Setmana Santa, dedicat a receptes de rebosteria típiques d’aquestes dates, totalment gratuït i dirigit a persones empadronades a Elx.
A més, en aquesta ocasió, serà requisit per a poder participar no haver realitzat cap altre taller de cuina a l’Escola Municipal d’Hostaleria en 2019, i tindre com a mínim 14 anys.
En aquest taller, s’aprendran les següents elaboracions:
- Mona de Pasqua
- Torrrades de Santa Teresa de llet (torrijas)
- Llet fregida
- Pestiños amb mel
- Bunyols de Vent
- Filloas gallegues o frixuelos asturians
Data: Dissabte 27 d’abril
Horari: 9.30 a 14.30 h
Lloc: Instal·lacions del carrer Cauce, 9 d’Elx
Per a poder participar cal realitzar la inscripció a través del formulari que apareix en la fitxa del taller: escuelahosteleriaelche.com/formacion/