- This event has passed.
Curs de Formació Bàsica en Manipulació d’Aliments i Gestió d’Al·lergògens
10 Maig 2019 @ 09:00 - 14:00
Curs de Formació Bàsica en Manipulació d’Aliments i Gestió d’Al·lergògens
Dirigit: Treballadors/es en situació de desocupació o millora d’ocupació de la Comunitat Valenciana.
Objetiu:
Aplicar i controlar normes d’higiene personal establides en la norma vigent. Mantindre i controlar les àrees de treball i les instal·lacions de l’establiment. Realitzar la neteja i controlar el bon estat d’equips, maquinària i utillatge d’hostaleria. Conduir i realitzar operacions de recollida, depuració i abocament dels residus alimentaris i altres materials d’hostaleria, respectant les normes de protecció ambiental. Actuar segons les normes de seguretat, higiene i salut per a previndre els riscos personals i ambientals. Valorar la importància de l’aigua, de l’energia i realitzar un ús eficient. Conscienciar de la importància dels al·lergògens presents en hostaleria, la seua gestió per a la seua comunicació als comensals i la seua gestió per a evitar les contaminacions creuades.
Contingut:
- Higiene alimentària i manipulació d’aliments.
- Neteja d’instal·lacions i equips d’hostaleria.
- Incidència ambiental de l’activitat d’hostaleria.
- Bones pràctiques ambientals en els processos productius d’establiments d’hostaleria.
- Seguretat i situacions d’emergència en l’activitat d’hostaleria.
- Gestió de l’aigua i de l’energia en establiments d’hostaleria.
- Gestió d’al·lergògens.
Data: 10 de maig de 2019
Horari: 9.00 a 14.00 hores
Lloc: Sala d’actes del Centre de Desenvolupament Empresarial, Escola Municipal d’Hostaleria, C/ Cauce, 7 (enfront de Càritas)
Informació: 965 93 85 51 / 966 65 80 00 ext. 3891
Inscripcions: http://www.cdt.gva.es/opencms/opencms/centresdeturisme/es/contents/secretaria_virtual/administracion.html
Més informació: